Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

BonaDream webáruház azzal a céllal jött létre, hogy minden, az oldalon megrendelhető terméket saját raktárkészletről, akár másnapra garantáltan szállítani tudjuk vásárlóink részére, a lehető legkedvezőbb áron! Kínálatunkban törekedtünk a legkeresettebb termékeket megjelentetni, ami ugyan kevesebb termékféleség megvásárlását teszi lehetővé, de így minőségi, gyors és korrekt kiszolgálást biztosít, még az ár érzékeny vásárlóink részére is! Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, azonban nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség számít - vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra.

Több mint 15 éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk, minden termékünket megbízható forrásból, kizárólag hivatalos beszállítóktól szerezzük be, így garantáltan eredeti parfümöket és kiforgástalan termékeket forgalmazunk idehaza és külföldön egyaránt!

 

Szállítási módok:

Házhoz szállítás futárral

A küldemények kézbesítése a GLS Hungary Kft. futárszolgálattal történik. A kiszállítási idő várhatóan 1 munkanap - a 12 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik a következő munkanapra vállalják a szállítást.. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon közvetlenül a futárszolgálattal.

      Szállítási díjak:

      50.000 Ft rendelési értékig bruttó 1290 Ft,

      50.000 Ft felett ingyenes.

Csomagpontra szállítás átvétellel

A küldeményt a kiválasztott GLS csomagponton veheti át nyitvatartási időben az értesítést követően. A kiszállítási idő hasonlóan alakul, mint a házhotszállítás esetében.

     Szállítási díjak:

     50.000 Ft rendelési értékig bruttó 990 Ft,

     50.000 Ft felett ingyenes.

 

Fizetési módok:

Utánvéttel

A küldemény átvételekor, a küldemény kézbesítőjének kell fizetni a teljes vételárat az esetleges szállítási költséggel együtt készpénzzel vagy bankkártyával. A futárnál történő bankkártyás fizetés is készpénzfizetésnek minősül.

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül

 

Bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül

Banki átutalás

Számláját kiegyenlítheti banki átutalással is, ha a megrendelésnél ezt a fizetési módot választja.
Bankszámlaszámunk: CIB Bank Zrt. 10700024-72126217-51100005

A közleményben a rendelés számát kérjük legyen kedve feltünteni!

Az oldal tetejére